Select Page

Poteka tretji teden izobraževanja na daljavo na način, ki smo ga uvedli na naši šoli in verjamemo, da je dovolj jasen in pregleden. Pri delu so nam v pomoč tudi vaša mnenja, ki ste jih podali preko ankete ali v osebnih sporočilih. Ob tem smo na daljavo izvedli tudi strokovne aktive in dnevno izmenjujemo mnenja o tem, kako se naši učenci odzivajo na delo, predvsem pa v kolikšni meri se odzivajo s povratnimi informacijami učiteljem in pošiljanjem nalog.

Pri tem žal ugotavljamo, da je še precej učencev, predvsem v zadnjem triletju, ki svojih nalog ne pošiljajo učiteljem in s posameznimi še niso stopili v stik. Ker edino na ta način lahko spremljamo delo učenca in ga usmerjamo, vas prosimo, da se s svojim otrokom pogovorite in preverite, v kolikšni meri se odziva in katere naloge je poslal. Prav tako prosimo tudi vas, da se v primeru težav obrnete na razrednika. Vsaka neodzivnost otrok in vas v nas zbuja vprašanja  in pušča odprte dileme. Zato je sodelovanje med vsemi nami še kako pomembno.

V tem načinu izobraževanja smo vsi skupaj in le s skupnimi močmi bomo uspeli speljati to delo dobro, da bomo lahko v veliki meri nadomestili pouk  v učilnicah, ki ga seveda vsi pogrešamo.

 

Kolektiv OŠ Šmihel

 

(Skupno 372 obiskov, današnjih obiskov 1)
Pomoč osebam s posebnimi potrebami