Skoči na glavno vsebino
Select Page

Danes, 14. 5. 2018, smo se učenci 7. razreda zbrali ob 8. uri odpravili proti morju. V dom Breženka smo prispeli ob 11. uri. Tam nas je pričakalo oblačno in občasno deževno vreme ter vodja doma, ki nam je povedal osnovna navodila za to, da smo se lahko preobuli in v sobah pustili prtljago. Že ob 11.30 nam je vodja v eni uri temeljito in natančno predstavil hišni red in posebnosti pri upoštevanju pravil obnašanja v domu in na prihodnjih dejavnostih. Po sestanku smo imeli kosilo  in odmor za ureditev vsebine prtljage ter pregled sob.

Popoldanske aktivnosti smo začeli s poukom angleščine, nadaljevali pa z delom po mešanih skupinah ter s pomočjo učnih listov spoznavali sredozemsko rastlinje, ki raste v neposredni bližini doma ter med jezerom in morjem v Fiesi.  Med slednjo dejavnostjo bilo opaziti pri nekaterih posameznikih, da so zelo slabo pazili na svojo varnost in varnost bližnjih učencev, zato smo po večerji  imeli sestanek o obnašanju med popoldanskimi aktivnostmi in bili opozorjeni, da  moramo bolj paziti na varnost, saj bodo učenci, ki tega ne bodo upoštevali, odšli predčasno domov.

Po sestanku smo opravili večerni pohod v Piran ter tudi po njem opravili analizo, kjer so bili nekateri učenci opozorjeni na neprimerno hojo in celo ravnanje z odsevnim jopičem.  Prav tako smo bili opozorjeni, da upoštevamo hišni red v času priprav na počitek ter v času nočnega miru.

Mia, Nika, Taja, Neža

(Skupno 866 obiskov, današnjih obiskov 1)
DOSTOPNOST