Termin šolskega tekmovanja iz logike je objavljen v koledarju na spletni strani naše šole.

Pravila tekmovanja, razpis tekmovanja in primere nalog minulih tekmovanj si lahko ogledate in preizkusite za treniranje na naslednji povezavi: https://www.zotks.si/logika/novice

Učenci od 1. do 9. razreda bodo imeli možnost, da se na šolsko tekmovanje prijavijo s prijavnico, ki jo skupaj s starši izpolnijo ter učenci vrnejo do roka navedenega na prijavnici.

Prijavnico za tekmovanje bodo učenci dobili že lahko v ponedeljek, 6. 9. 2021, od svojih razredničark ali razrednikov.

Učencem od 5. do 9. razreda bo dana možnost, da obiskujejo krožek logike, ki se bo začel že v torek, 7. 9. 2021 za učence 5. razreda, v sredo, 8. 9. 2021 za učence 6. in 7. razreda ter v petek, 10. 9. 2021 za učence 8. in 9. razreda. Za večino učencev, ki se bodo odločili za obiskovanje krožka, bo potekal krožek 7. šolsko uro v septembru, aprilu in maju. Za učence, ki se bodo pripravljali na regijsko in državno tekmovanje iz logike, pa bo na voljo še mesec oktober.

Prijavnice za obiskovanje krožka bodo na voljo v ponedeljek, 6. 9. 2021, a že naslednji dan, v torek, 7. 9. 2021, jih bo potrebno vrniti izpolnjene mentorju ali razredničarki/razredniku.

Krožek bo deloval ob zadostnem številu udeležencev.

Obvešča koordinator tekmovanja iz logike in mentor krožka logike Andrej Prah.

(Skupno 114 obiskov, današnjih obiskov 1)