Skoči na glavno vsebino
Select Page

Zjutraj, ko smo se zbudili, smo se preoblekli. Potem smo se šli igrat in na lokostrelstvo. Ko sem prvič nameril z lokom, sem zadel v sredino. Bil sem zelo vesel. Kasneje pa nisem bil več tako zelo uspešen. Na vrsto je prišlo tekmovanje. Na tekmovanju sem bil drugi. Po kosilu smo vozili na kolesarskem poligonu. Zelo je bil težak. Na poligonu so bili rumeni stožci, mimo katerih smo morali previdno peljati, saj so predstavljali ljudi. Kolesarili smo čez most, ki se je zibal, čez hribčke in ploščice, ki jih nismo smeli podreti, saj bi drugače padli v prepad in dobili pet kazenskih točk. Prvič sem imel najhitrejši čas, drugič pa sem hotel postaviti nov rekord, vendar sem padel v prepad. Zvečer pa smo imeli kviz in brali svoje dnevnike.

Gašper Selan, 4.b

Dopoldne smo dve uri izdelovali bukev iz naravnih materialov, kasneje pa smo šli še streljat z lokom. Pri lokostrelstvu smo vadili streljanje, nato pa smo imeli tekmovanje. Bilo je zelo zabavno. Popoldne pa smo vadili na poligonu za kolesarski izpit. Imeli smo zelo, zelo težak poligon. Na koncu smo imeli še tekmovanje. Učitelj nam je rekel, naj doma še veliko vadimo.

Julija Vidmar, 4. a/p

Zjutraj smo se preoblekli, umili zobe in odšli na jutranjo telovadbo. Kmalu zatem je sledilo lokostrelstvo. Nekajkrat smo streljali za vajo, potem pa je šlo zares. Zmagala je Meta. Kasneje smo spoznavali zdravilne rastline. Našli smo jih veliko in jih tudi nabrali. Med njimi so bile tudi take, ki so za nas lahko tudi strupene, ča jih ne uporabljamo pravilno. Učiteljica je prebrala lepo zgodbo o rastlinah. Vrnili smo se v učilnico. Ponovili smo, kar smo se naučili in reševali kviz.

Klara Špan, 4. a

(Skupno 593 obiskov, današnjih obiskov 1)
DOSTOPNOST