Skoči na glavno vsebino
Select Page

Dan se je začel čudovito. Otroci radi jemo Viki kremo!, zato je danes pri zajtrku več kot polovica učencev vzela prav ta namaz (psst, opazili smo ga tudi na krožniku učiteljice). Orientacijski pohod lahko opišemo z eno besedo – izgubljanje. Na vprašanja nismo znali odgovoriti, zato smo vprašali mimoidoče in psa. Nekateri res mislijo, da smo stari 53 let. Kako naj sicer mi vemo, kdo igra v namazih (film Kajmak in marmelada). Gora se danes ni videlo. Morda jih je bilo sram.

Kosilo je bilo seveda spet supersko. Kasneje pa nas je na plaži ujel dež, a ni nam uničil načrtov. Z dežniki smo se odpravili raziskovat rastline. O sredozemskih rastlinah smo se naučili veliko novega. Najbolj so nas pritegnile vonjave, ugotovili pa smo, da je grm zelene barve. Kasneje pa smo skoraj stradali, ker so nam vzeli sladkarije. Baje, da zato, ker se drobijo. Če vas zanima, kaj počnemo sedaj: Eli pospravlja zemljevid, Manca govori: »Ema, da ne bi!«, Lara se smeji, Tamara pa ima najlepši hoodie. Soba 23 prisluškuje sobi 24. Z lončkom. Odkrile niso še niso nič zanimivega, razen to, kdaj gredo fantje v kopalnico. Medtem ko imamo me PREČUDOVIT razgled na steno, ima soba 27 GROZEN pogled z balkona na morje. Obožujemo tudi pogovore s svojimi sosedi, ki pogrešajo mamice. Zvečer smo zmagale na kvizu, saj smo edine vedele, da je eni od hčera ime Miha, hotele smo igrati mafijca, pa smo ves čas porabile za umirjanje fantov, na koncu pa smo uprizorili čudovito košarko, ki se je končala, ko je učiteljica uspešno izvedla ugrabitev žoge.

Adina, Lara S. C., Manca, Tamara, Eli in Ema, 7. a

Zjutraj nas je učitelj ob 7.15 zbudil z glasno rokenrol glasbo. Vsi smo se takoj zbudili, oblekli in šli na sprehod. Hodili smo okoli jezera. Nato smo uredili sobe in šli na zajtrk. Bila je okusna Viki krema. Potem smo imeli orientacijski pohod. Pot nas je vodila po Fiesi. Največja uganka je bila povezana s počitniško hišo dveh znanih igralcev. Po končanem pohodu smo imeli kosilo, nato pa počitek. Sledilo je morsko rastlinstvo in tudi s tem je bil povezan pohod po obali. Popoldne in zvečer smo še streljali z lokom, imeli kviz ter družabne in športne igre. Bilo je zanimivo.

Anej, Gašper, Žan in Akacij, 7. b

(Skupno 348 obiskov, današnjih obiskov 1)
DOSTOPNOST