Skoči na glavno vsebino
Select Page

Spoštovani starši in učenci,

posredujemo vam okrožnico Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport (TUKAJ). Objavljamo tudi protokol dela na daljavo (TUKAJ).

Bistvena informacija je, da bo pouk od četrtka, 1. 4. 2021, potekal na daljavo za vse učence.

Vaši otroci (od 4. do 9. razreda) bodo do šolskega gradiva dostopali v spletnih učilnicah, kjer jih čakajo tudi podrobnejša navodila. Učenci od 1. do 3. razreda bodo vsa navodila za šolsko delo dobili na elektronski naslov staršev.

Učitelji so učencem podali vse potrebne informacije v zvezi z izobraževanjem na daljavo. Komunikacija med učitelji in učenci bo potekala preko spletnih učilnic, aplikacije ZOOM in elektronske pošte.

Predlagamo, da učenci sledijo šolskemu urniku in opravijo dolžnosti za tiste predmete, ki jih imajo tisti dan na urniku. Prosimo, spodbudite vaše otroke, da svoje obveznosti opravijo samostojno in odgovorno.

Prisotnost pri pouku na daljavo je za učence obvezna.

Vaša vprašanja in dileme v zvezi s poukom na daljavo naslavljate neposredno na učitelja ali razrednika (TUKAJ).

Za učence od 1. do 3. razreda je organizirano tudi obvezno varstvo, ki ga bo šola izvajala vsak dan od 1. 4. do vključno 9. 4. 2021 od 6.30 do 15.00. Obvestilo (TUKAJ) in potrdilo (TUKAJ).

—–> Naročilo toplega obroka za učence od 1. do 9. razreda (TUKAJ).

Upamo, da se bodo razmere ob upoštevanju vseh ukrepov za preprečevanje širjenja okužb čim prej izboljšale in da se bomo 12. 4. 2021 vsi vrnili v šolo.

Hvala za razumevanje in ostanite zdravi,

vodstvo šole in učiteljski zbor

(Skupno 148 obiskov, današnjih obiskov 1)
DOSTOPNOST