Skoči na glavno vsebino
Select Page

Odločilna tekma za nastop na polfinalnem turnirju državnega prvenstva v odbojki na mivki za dečke je v sredo, 31. 5. 2017 dopoldan, padla že v prvem nastopu ekipe Šmihela, ko je udarna trojka Matevž Vidmar, Jure Vidmar in  David Cimermančič ter rezervist Matevž Hvala v dveh nizih premagala sosede iz OŠ Center. Po gladko dobljenem prvem nizu, ko so nasprotnikom oddali le eno točko, so Šmihci zaradi lastnih napak zašli v rezultatski zaostanek (5 : 9). Iz krize so se izvlekli z natančnejšo igro in si z delnim izidom 10 : 3 priigrali vstopnico za polfinalni turnir. V drugem nastopu, ko sta več priložnosti za igro dobila tudi Nejc Makarovič  in Matevž Hvala, je naša ekipa proti vrstnikom iz Metlike brez večjih napak uspešno privedla tekmo do konca v  dveh nizih.

V zadnji tekmi, ki je odločala o naslovu področnega prvaka, so se Šmihci pomerili z Žužemberkom – aktualnimi državnimi prvaki v dvoranski šolski odbojki in klubski mali odbojki. Udarna trojka Šmihela se je potrudila po najboljših močeh in v drugem nizu celo bila povsem enakovredna do 10. točke. Gledalci so uživali v lepih in atraktivnih akcijah obeh ekip. Žužemberčani so zasluženo zmagali, saj so pokazali več odbojkarskega mojstrstva in raznovrstnih stvaritev v napadalnih akcijah.

Podrobni rezultati in fotografije  so dosegljivi na povezavah:

http://www.as-nm.si/novica/news/1924/rezultati-podrocnega-prvenstva-v-odbojki-na-mivki-za-osnovne-sole

http://www.as-nm.si/Portals/0/adam/nnNews/t5qR2BO100iIJOObXXcjlw/Results/Odbojka%20na%20mivki%20-%20u%C4%8Denci%2017-18.pdf

Mentor Andrej Prah

 

 

(Skupno 61 obiskov, današnjih obiskov 1)
DOSTOPNOST