Skoči na glavno vsebino
Select Page

Obveščam vas, da bo v torek, 19.1.2021, potekal THD za učence 9. r – obiskali bodo SVET energije v Krškem – seveda samo virtualno. Sodelavci v  Svetu energije so pripravili zanimivo in atraktivno predstavitev z vključevanjem učencev v samo izvajanje. Poleg tega bodo učenci izmerili svojo moč in popisali električne porabnike v stanovanju ali hiši ter njihove električne lastnosti.

Teme povezane z energijo, so osrednjega pomena za prihodnost naše družbe in planeta. V skupini GEN se zavzemajo za energetsko pismenost med šolajočimi otroki in mladino. Pomemben korak k izobraževanju in ozaveščanju o energiji in energetiki v Sloveniji pomeni odprtje Sveta energijeinteraktivno in multimedijsko središče o energiji in energetiki v Krškem.

Navodila za delo in izvedbo bodo učenci našli v spletni učilnici za fiziko – samo obvestilo pa tudi na spletni strani šole. Z delom bodo začeli ob 8.20 s pregledom navodil za delo in časovnico, nato bodo opravili zahtevane naloge. Pri tem jih čakajo zelo zanimive simulacije in naloge. V gradivu bo tudi učni list, ki ga bodo izpolnili.

Želim vam prijeten vikend in veliko » volje« za uspešno delo.

Lep pozdrav.

učiteljica Milena Košak

(Skupno 71 obiskov, današnjih obiskov 1)
DOSTOPNOST