Skoči na glavno vsebino
Select Page

Med 37-timi šahisti in sedmimi šahistkami, ki  so sodelovali na šahovskem področnem posamičnem tekmovanju za najmlajše v sredo popoldan, 25. 4. 2018, so prevladovali šahisti iz Dolenjski Toplic, ki so si priigrali vse tri medalje, Maj Miklič je bil 4., Aleks Gošte pa 6. Med deklicami je zlata medalja pripadla predstavnici Dolenjskih Toplic, srebro in bron pa sta osvojili šahistki iz Mirne oziroma Šentruperta. Meta Kapš si je priigrala 4. mesto.

Zelo spodbuden je podatek, da je sodelovalo kar 9 šahistov naše šole od skupaj 24-tih šahistov MO Novo mesto.

Če bi posamično šahovsko področno tekmovanje za najmlajše, ki je potekalo v sredo popoldan, 25. 4. 2018, štelo tudi kot občinsko tekmovanje, bi občinska prvaka postala Meta Kapš in Maj Miklič, Aleks Gošte pa bi dobil bronasto medaljo za 3. mesto.

Področnega tekmovanja so se udeležili še Bine Erpič, Žan Mešić, Lan Hudovornik, Jure Kapš, Tadej Zadravec, Tevž Muhvič in Marko Anton Balkovec.

Vsi udeleženci so upoštevali vsa pravila šahovskega vedenja in si zato zaslužijo pohvalo.

Podrobni rezultati in fotografije: http://www.as-nm.si/Portals/0/adam/nnNews/dNNe3GkSCkqCQ0G8L6p_5w/Results/%C5%A0AH%20-%20posami%C4%8Dno%20-%20najmlaj%C5%A1i%2017-18.pdf

http://www.as-nm.si/novica/news/2384/rezultati-podrocnega-posamicnega-prvenstva-v-sahu-za-najmlajse-ucence-in-ucenke

Mentor Andrej Prah

(Skupno 162 obiskov, današnjih obiskov 1)
DOSTOPNOST