V sredo, 5. 1. 2022, je na osnovni šoli Stopiče potekalo prvo šolsko športno tekmovanje v novem letu 2022 in sicer občinsko rokometno tekmovanje za starejše dečke. Sodelovalo je pet ekip: OŠ Grm, OŠ Center, OŠ Bršljin, OŠ Stopiče in OŠ Šmihel.

Štiri ekipe so bile v igri zelo izenačene. Prikazale so veliko zanimivih in borbenih akcij. Tekmovanje je bilo na visokem nivoju klubske igre, kar so kazali tudi rezultati dvobojev. Naša ekipa je odigrala štiri tekme. Prvo in zadnjo tekmo smo igrali z istim nasprotnikom, OŠ Center. Zadnjo tekmo smo namreč igrali za prvo mesto. V zadnjem dvoboju je sicer malo zmanjkalo tudi športne sreče, saj je kar nekaj žog poletelo mimo gola, a ne daleč. Vseeno moram pohvaliti vse igralce, ki so igrali res zelo odločno, borbeno in pokazali veliko rokometnega znanja.

Ekipo so sestavljali: Tjaž Butala, Erazem Kovač, Gašper Kovač, Žiga Resnik, Gašper Grden, Gaber Tašič, Jaka Kapš, Maj Rajar in vratar Enej Rangus.

Tjaž Butala je bil proglašen za najboljšega strelca turnirja. Z 24 goli je res natančno in izredno silovito streljal na gol.

Čestitke za uvrstitev.

Mentorica: Damjana Burgar

(Skupno 50 obiskov, današnjih obiskov 1)